Connect with us

Hiburan

Tujuh t4hun sembunyi hvbungan, Alif Hadi akui cembvru jika ada lelaki minta nombor telefon Zizi Kirana – “Tidak semua orang t4hu tentang kami”

Published

on

Dalam diam rupa-rupanya, pelakon Alif Hadi dan penyanyi Zizi Kirana menjalinkan hvbungan yang sangat rapat sejak tujuh tahun lalu.

Alif, 32, mengakui berasa cemburu apabila ada lelaki terutama golongan artis dan ternama meminta nombor telefon Zizi.

“Sebenarnya saya dan Zizi sudah berkawan rapat sejak tujuh tahun lalu dan sehingga kini kami masih lagi mengenali hati budi masing-masing.

 

Alif berkawan rapat dengan Zizi sejak tujuh tahun lalu.

“Sepanjang perkenalan kami, ada saja waktu yang saya rasa c3mburu. Lagi-lagi bila ada lelaki terutama artis dan orang ternama minta nombor telefon dia.

“Sedangkan waktu itu saya ada dengan dia. Tapi sebabkan tidak semua orang mengetahui hvbungan kami, jadi saya terpaksa berdlam diri saja,” katanya kepada mStar.

Alif ditemui ketika sidang media pelancaran filem Bulan & Pria Terhebat di Nicsmann, The Starling Mall, Petaling Jaya baru-baru ini.

 

Saya rasa, semua lelaki suka melihat wanita s3ksi, begitu juga saya. Bagi saya, tak ada masalah pun dengan pen4mpilan Zizi itu.

ALIF HADI

PELAKON

Sebelum ini, Zizi pernah menafikan d4kwaan dan g0sip mengatakan dia sedang hangat b3rcinta dengan Alif namun akui mereka berkawan rapat.

Dalam pada itu, pelakon drama Adam Cemphaka ini memberitahu dia tidak kisah mengenai persepsi orang luar terhadap penampilan s3ksi Zizi.

Alif berkata dia sendiri suka melihat Zizi s3ksi dan terima penyanyi lagu Boleh Jalan itu seadaanya.

Alif akui tidak mempunyai masalah dengan penampilan s3ksi Zizi.

“Saya rasa, semua lelaki suka melihat wanita s3ksi, begitu juga saya. Bagi saya, tak ada masalah pun dengan penampilan Zizi itu.

“Lebih baik saya pandang dia daripada saya pandang perempuan s3ksi lain. Saya tak kisah pun orang nak cakap fasal dia.

“Saya kenal hati dan diri dia. Insya-Allah saya tidak menolak jika kami ada jod0h. Mak saya pun dah tanya-tanya ini,” ujarnya.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DD

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang

Sumber: mStar

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending