Connect with us

Hiburan

“Kedekut, Malas Layan,” -Hatta Dolmat Slndir Artis Siapa Tu?

Published

on

Hatta Dolmat slndir artis yang berkira sungguh untuk memberikan kredit di sosial media walaupun meminjam busana rekaannya.

Di Instagram, perkea fesyen itu meluahkan rasa kecewanya. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Assalamualaikum Good morning to my berbillion billion melayu mulia syurga haaa kau sekolah tak? Kau srp lepas tak? ?

A post shared by HATTA DOLMAT (@hattadolmat_) on

“Saya cuma nak kongsi ya, nilai buat baju lagi tinggi, jauh lebih tinggi dari nilai satu feed posting Instagram selebriti malah mungkin lebih.

“Jadi jika pandai pinjam, pandaikan juga retis anda untuk post dan kredit. takkan tu pun nak ajar dik?” tulisnya di kapsyen.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@hattadolmatofficial Hatta just nak share ye, nilai buat baju lagi tinggi jauh lebih tinggi dari nilai satu feed posting ig selebriti malah mungkin lebih Jadi jika pandai loan, pandai kan juga retis anda untuk post dan credit takkan tu pun nak ajar dik? Tu sebab malas nak layan orang nak loan loan baju ni time nak baju punya manis. Bila nak post kedekut feed. Abang diam tapi abang perhati tau jgn ingat abang tak observe. Nak usahakAn baju kau abang kerah tenaga ke sana sini abang buat. Bukan kau kena bayar pun feed kau tu. sebab tu kebanyakan nya abang tak reply sebab berbelas tahun ini la etika nya “FEELING! “. . . * pic tiada kena mengena dengan caption ?

A post shared by HATTA DOLMAT (@hattadolmat_) on

Bagaimanapun dia tidaklah menyebut artis mana yang dimaksudkannya.

Disebabkan sikap berkira tersebut, Hatta malas nak memberikan perkhidmatan meminjam baju kepada sesetengah artis.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me looking at you again ?

A post shared by HATTA DOLMAT (@hattadolmat_) on

“Itu sebab malas nak layan orang nak pinjam baju. Masa nak baju punya manis, bila nak post kedekut feed.

“Bukan kau kena bayar pun feed kau tu. Sebab tu kebanyakannya abang tak balas sebab berbelas tahun ini lah etikanya ‘FEELING’!” luahnya.

Siapa agaknya artis itu ya? 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang

Sumber: cari

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending